Afbeelding

Prijswinnaars Fairtrade-actie Grave

Grave 551 keer gelezen

GRAVE – Tijdens het Historisch Spektakel in Grave op 6 en 7 april stond er een stand van Fairtrade op de stoep voor de Wereldwinkel. Hier werd Fairtrade-gemeente Land van Cuijk gepromoot en was men op zoek naar vrijwilligers voor de Wereldwinkel in Grave. Jong en oud toonde belangstelling voor de Fairtrade-organisatie en -producten.

De kinderen mochten raden hoeveel stukjes (h)eerlijke chocolade er in de pot zaten. Dit was op zaterdag niet altijd even gemakkelijk, want het prachtig mooie lenteweer maakte er bijna chocoladefondue van. Sim Broes uit Cuijk won op zaterdag de pot en Simone Heuvel uit Beuningen was op zondag de gelukkige.

Volwassenen konden de prijs van het Fairtrade-levensmiddelenpakket raden dat was gedoneerd door Albert Heijn in Grave. Hierbij was Nico Remijn uit Arnhem de winnaar.

Inmiddels hebben alle prijswinnaars de Fairtrade-producten in ontvangst genomen. De werkgroep Fairtrade Land van Cuijk wil iedereen bedanken voor hun enthousiaste bijdrage en gaat door met zich sterk te maken voor de Fairtrade-erkenning van de gemeente Land van Cuijk.

Wil je meehelpen in de werkgroep of de Wereldwinkel in Grave? Stuur dan een mail naar secretariaat@fairtradegemeentelvc.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant