Afbeelding

Ralf Gijsbers nieuwe eigenaar Jumbo Estersveld Grave

Grave 2.205 keer gelezen

GRAVE – De Jumbo-supermarkt aan de Essinklaan 72 in Grave heeft sinds kort een nieuwe eigenaar. Met ingang van 22 april heeft Ralf Gijsbers de winkel in de wijk Estersveld namelijk overgenomen van Peter van Kuppeveld. In Arena stelt hij zich voor. “Ik heb mooie plannen met de Jumbo in Grave.” (foto: Marita Schouten, StadjeaandeMaas.nl)

“De overname was een bijzonder moment voor mij”, zegt Ralf Gijsbers, “omdat ik Peter ken uit het verleden. Ik zette als veertienjarige jongen mijn eerste stappen in de Spar-supermarkt in Haps, waar ik oorspronkelijk ook vandaan kom. Ik heb ook ruim zeveneneenhalf jaar bij de toenmalige Edah in Cuijk gewerkt.”

‘Tweede winkel’
Ralf is eigenlijk al sinds zijn jeugd werkzaam in de supermarktbranche. “Na mijn studie ben ik eerst bedrijfsleider geweest in diverse winkels in deze regio om vervolgens in 2009 mijn eerste winkel te kopen en te starten als franchise-ondernemer in Stiphout, bij Helmond. De Jumbo in Stiphout bezit ik dus inmiddels bijna vijftien jaar en nu heb ik dus mijn tweede winkel in het mooie Grave, een stad waar ik in het verleden ook vaak kwam. Bij vrienden, familie of om te voetballen tegen de voorgangers van het huidige EGS’ 20.”

Passie voor wielrennen
Ralf Gijsbers is getrouwd met Olga. “Zij heeft ook een drukke baan en zal helaas niet zo vaak in de winkel zijn”, vertelt Ralf, die in zijn vrijetijd houdt van voetbal en wielrennen. “Voetbal is meer een passieve hobby, met wielrennen raak ik echt mijn energie kwijt, waarbij ik ook daar een uitdaging niet uit de weg ga. Het wielrennen is echter ook broodnodig, want als Bourgondiër weet ik de gezelligheid goed te vinden...”

‘Mooie stappen zetten’
Ralf Gijsbers heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. “Ik heb mooie plannen met de Jumbo in Grave. Er staat een geweldig team, dat net als ik graag vooruit wil. Samen met hen gaan we de komende tijd mooie stappen zetten, om stap voor stap een steeds betere winkel voor onze klanten neer te zetten!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant