Afbeelding

Derde editie van Ravensteinse Dagen - Gezellige braderie op zondag 12 mei

Ravenstein 675 keer gelezen

RAVENSTEIN - Tijdens het Hemelvaartsweekend, van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei, staat de derde editie van de Ravensteinse Dagen op het programma. Na twee zeer succesvol verlopen edities is er ook dit jaar weer een bomvol programma voor jong en oud.

Zo wordt de kermis op donderdag muzikaal geopend en is er voor de jeugd een heuse bakwedstrijd: ‘Heel Ravenstein bakt taart op Hemelvaart’. Vanaf 20 uur opent het feestpaleis op de Bleek de deuren voor de derde Ravensteinse Reünie.

Op vrijdag staat er weer een bourgondische vrijdagmiddagborrel gepland en is er voor het hele gezin een leuke fotopuzzeltocht door Ravenstein. De vrijdagavond wordt in een nieuw jasje gestoken. Welk team gaat zich kronen tot de quizkoning van de Ravensteinse Dagen? Ook is er een pubquiz.

Op zaterdag staat de Tropical Saturday op het menu en vindt er een heuse goochelshow plaats op het zonnige terras. Nog niet genoeg gedanst en gefeest? Kom dan naar Bleekdance, want vanaf 20 uur gaat het dak van het feestpaleis eraf. Dit jaar heeft de zaterdag een klein Nederlands feesttintje met een vleugje Duitsland. ‘Handjes, handjes, handjes!’

Braderie op zondag 12 mei
Op zondag 12 mei staat de laatste dag van de Ravensteinse Dagen op het programma. Na drie dagen van dansen, eten, drinken, kermisattracties en veel gezelligheid met elkaar, sluit het evenement af met een gezellige braderie (foto). Meer dan 40 kramen zullen rondom de stadsgrachten in Ravenstein staan opgesteld met heerlijke streekproducten en lokale lekkernijen. Vanaf 10.30 uur is de braderie geopend en deze sluit om 17 uur. De kermis is op zondag ook geopend vanaf 10.30 uur.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.ravensteinsedagen.nl. Check het volledige programma en koop hier je kaarten voor de feestavonden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant